I samarbete med Nickes.Com
Välkommen att boka

———————————————————– 
Var ute i god tid – en NHL-resa? NHL-säsongen 2017/2018 drar igång den 1 oktober och det finns två populära resmål om man vill kombinera hockey med sol. Nere i “Sunshine state” Florida finns två lag, Florida Panthers samt Tampa Bay Lightning. Ett annat populärt resmål för den som vill kombinera hockey och sol är Kalifornien där det finns hela tre NHL-lag.Båda lagen i San Jose Sharks finns i norra Kalifornien och lite längre söderut hittar vi de två lagen från USA:s näst största stad. Anaheim Ducks och Los Angeles Kings har en ständig kamp om vem som är bäst i stan och båda lagen har vunnit Stanley Cup de senaste säsongerna. Dessutom är populära New York alltid lika trevligt att åka till och se derbyn mellan Rangers, Islanders eller Devils och bara må väl på Manhattan.Det är med andra ord fullt möjligt att njuta av solen på stranden om dagen och sedan se världens bästa hockey om kvällen.
Kontakta oss på  036-14 14 43 eller  info@nickes.com så hjälper vi er
Nämn ”Pether” vid bokning-Tack

Boka/Beställa HOCKEY/FOTBOLLSRESA och KONSERTER
se Messi /Rooney/Bale/Alla stjärnor i Spaniens VM/EM lag- live det finns alla varianter av sportresor – se ditt favoritlag!
3 x De Bästa – Platser – Boende – Priser hos Nickes Sportresorvi hjälper dig/er med gruppresor.
 
Alla ligornas spelprogram finns hos Nickes I våra paket där vi anger frånpris ingår      2 NÄTTER och MATCHBILJETT. Självklart kan du uppgradera enligt dina önskemål.  Utöver det hjälper vi gärna till med flygmöjligheter.VÄLKOMMEN ATT RESA MED NICKES.Com !!

Aktuella evenemang
F1 resor och musik upplevelser – gå in och kolla på Nickes